Våra tjänster på Herex


Våra tjänster


Herex arbetar med anpassningar, om- och tillbyggnader, montering samt diverse reparationer. Vi utför bl a tjänster inom följande områden.

Om- och tillbyggnader av befintliga hus

Om- och tillbyggnader av befintliga hus


Till exempel anpassning av garage till bostadsyta och tillbyggnader till äldre hus. Ombyggnad av befintlig bostad och tillbyggnader är en av HEREX huvudsysslor. Vi har lång erfarenhet och samarbetar med flertalet arkitekter och konstruktörer. Vi kan vara en partner hela vägen från tanke till färdigt projekt. Eftersom vi har både snickare, murare och plattsättare i företaget är vi duktiga på helheten.

Byggservice

Byggservice


Lägenhets- och kontorsanpassningar till bostadsbolag. Med våra servicebilar når vi snabbt våra slutkunder. Vi sköter löpande lägenhets- och kontorsanpassningar till större fastighetsbolag men även akut service i form av t ex handikappsanpassningar och inbrottsskador.

Montering

Montering


Till exempel montering av kök- och badrumsinredning. Vi samarbetar med några av de största köksleverantörerna på marknaden. Vi monterar kök från platta paket till färdiga moduler. Vi tar hand om helheten med elektriker, målare och rörläggare vid behov. Du som slutkund behöver bara ha en kontaktperson i projektet - HEREX.

Murning & putsning

Murning & putsning


Traditionell fasadmurning och putssystem. Våra murare jobbar med traditionell fasadmurning, putssystem och murning av lättbetong. Vi uppför hela hus och tillbyggnader i t ex lättbetong eller LECA. Vi jobbar med tunnputssystem och traditionell tjockputs. Vi utför även betonggjutningar av villaplattor och stödmurar.

Plattsättning

Plattsättning


Vi har egna plattsättare och våtrumsbehöriget enligt BKR och PER. Våtrum, badrum, tvättstuga. Allt kräver utförande med kunskap. Vattenskador är ett av de största problemen enligt försäkringsbolagen. Här gäller det att man kan sitt arbete och har gått utbildning i säkert vatten och tätskikt. Det kan vi på HEREX! Vi har erfaren plattsättare med många referensobjekt i katalogen. Vi är certifierade enligt BKR och PER.

Snickeri

Snickeri


Fönsterbyten, uterum, trädäck mm. Kompetensen är stor även när det gäller avancerade finsnickeriuppdrag. HEREX är auktoriserad montör för VELUX takfönster och ELIT fasadfönster. Våra snickare uppdateras ständigt med utbildningar och produktnyheter. Vi bygger även uterum, tralldäck, carportar m.m. HEREX har också nära samarbete med specialsnickeri vid behov.

Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.